dilluns, 17 de novembre del 2008

ESTRENEM LA TEMPORADA...

El cap de setmana 8 i 9 de novembre vàrem estrenar la temporada d’esquí de muntanya i amb bastant d’èxit, i ja no per la quantitat de neu que hi havia i per la data que ens trobàvem, sinó perquè va ser bastant profitós.
Dissabte per escalfar i recordar els moviments vàrem ascendir per una pista de l’estació d’esquí de Baqueira, des de l’aparcament de l’Orri a 1850 m fins a Cap de Baqueira a 2500 m. El descens va ser bastant ràpid majoritàriament per la pista negra Luis Arias, la qual les màquines ens havien preparat exclusivament, ni el rei té aquest privilegi de descendir per Baqueira tot sol (Espero que no em censurin el blog pel comentari).
Diumenge vàrem anar a fer una cosa més seria, vàrem deixar el cotxe al Pla d’Aiguamòg, a la Borda de Servat, a 1452m. Des d’allà vàrem ascendir primer per la pista que porta als Banys de Tredós i abans d’arribar-hi als Banys ens vàrem desviar per agafar unes traces que pujaven dins d’un bosc de pins. Quan vàrem deixar el bosc ens va aparèixer el nostre objectiu, el Tuc dera Salana, una piràmide blanca. Continuàvem ascendint fins al Còlh Ribereta, on vàrem agafar la carena fins al cim a 2483 m. Un cop el cim ens vàrem descalçar els esquís per contemplar la bellesa que ens envoltava, tot al nostre voltant era de color blanc, el Montardo si allargàvem la ma gairebé el tocàvem i el vol de diversos trencalòs ens va hipnotitzar. Però llàstima que aquest preciós moment sempre s’ha d’interrompre per la baixada, i més quan penses que ho has de fer amb esquís i neu pols. Però tot va anar bé, sinó ara no ho estaríem explicant,..., lent però bé.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Foto 1: Pistes de Baqueira, totes per a nosaltres sols.
Foto 2: Vistes cap a la Maladeta des del Tuc dera Salana.
Foto 3: Pirineus blancs.
Foto 4: Descens des de Cap de Baqueira.
Foto 5: Traces de pujada al Tuc dera Salana i la piràmide blanca.
Foto 6: Foto fashion de cim.
Foto 7 i 8: Tot un "pofesional".

1 comentari:

CARLES ha dit...

SOM ELS MILLORS...

AQUESTA TEMPORADA ENS MENGEM EL PIRINEU:
-EL PRIMER PLAT...
...AMB ESQUÍS.
-EL SEGON PLAT...
...AMB PIOLETS TRACCIÓ.
-I DE POSTRES...
...UNA MIGDIADA SOBRE UN PRAT D'HERVA ENVOLTAT DE NEU.