dilluns, 7 de maig del 2007

UN MOMENT PER AL RICARDINHO

Avui no vull dedicar aquest espai a un indret sinó al meu germà, el Ricard, més conegut segurament per Ricardinho. No sé com podria definir exactament el que fa, alguns el defineixen com un corredor popular, altres con un boig, altres com un déu, jo només diria que s'ho passa bé i gaudeix d'allò que fa, de la companyia amb qui ho fa i d'allà on va.
Durant aquest cap de setmana es va celebrar a Madrid l’Europeu de 24 hores en pista d’atletisme i en Ricardinho va participar representant a la selecció Espanyola (llàstima que no fos la catalana, tot no es pot tenir). Finalment va realitzar uns 227 km (cinc maratons) quedant en 7a posició i el 2on Espanyol. Però, això no és tot, el passat dia 29 d’abril es va proclamar subcampió de Catalunya de Marató a Empúries. I si encara us penseu que descansarà durant una temporada esteu equivocats per què aquest cap de setmana marxa a Praga a córrer una altra marató.
Hi ha una teoria que diu que has de córrer poques maratons l’any, una o dues, el Ricard trenca totes aquestes estadístiques i plans d’entrenament. El seu pla d’entrenament consisteix en passar-s’ho bé, ah!! i beure molta cocacola.
Moraleja: “Participar és guanyar i més si has gaudit participant”.


Us passo uns enllaços per si el voleu conèixer millor:

http://www.ultrafondo.es/ Informació de l’Europeu.
http://www.runnersantboi.es/ A l’apartat d’entrevistes en trobareu més informació per conèixer millor al Ricard.


Foto 1: Arribada ahir a l'aeroport de Barcelona amb uns kilos de menys.

2 comentaris:

ivanG ha dit...

Menos mal que no tiene tiempo para dedicarle a la montaña, si no no iba a ver quien le siguiera!!

Anònim ha dit...

Tiembla Juanito!!!!!!