dimarts, 22 de gener del 2008

BUSCADORS DE GEL.

El diumenge dia 13 de gener, no gaire adient per supersticiosos, ens varem acostar al Pedra a buscar gel, i alguna cosa ens varem trobar. Les cascades van ser Il·lusions i Somnis d’Hivern, uns noms molt encertats en un hivern que no acaba d’arribar, aviat només el tindrem en somnis. El dia va acompanyar, sense gaire fred, uns quants riures i l’experiència de la gent gran, que sempre fa bona companyia, amb molt carinyo. Les dues cascades realitzades són d’una dificultat similar (II/3+ 140 m i II/3 180 m) i totes dues tenen el seu final a la famosa i espectacular Columna del Verdet (II/3 35 m), la qual estava en bastant bones condicions, l’únic inconvenient la llarga espera per fer-la. Bé, només esperem que l’hivern aparegui, deixi de ser una il·lusió i ens faci gaudir de més escalades en gel i canals aquest any, i, sobretot, que ens deixi picar gel a l’Icertic’08.
Foto 1: David trencant el gel a Somnis d'Hivern.
Foto 2: Neus, sense corda, per guanyar velocitat, a Il·lusions d'hivern.
Foto 3: Sort que els que tenen experiència van fer fotos, que sino ara no tindriem post. Moltes Gràcies!!!
Ahh!!! Felicitats Juanka pels anys i per la nova habitant de la casa.

3 comentaris:

CARLES ha dit...

SI SENYOR!!!
NO S'HAN DE DESAPROFITAR LES OPORTUNITATS DE PUNXAR GLAÇONS I
TXUTAR GEL...
...I PREGUEM PER QUE LES TEMPERATURES BAIXIN D'UNA P... VEGADA.
UNA ABRAÇADA.

als punts suspensius de darrera la "P" poseu les lletres que volgueu.

Xavi ha dit...

Hola, soc l'ull de l'experiència que us vigila i vetlla per tots vosaltres o si més no, far les fotos. Ens veiem molt aviat!!

Anònim ha dit...

Gracies per la felicitació, i si tot va bè us queden moltísimes més. Espero que al Icertic hi hagi suficient gel per pasar-ho bè, i ja saps Divid possat les piles, perque si no la Neus s´haurà de buscar un altre company de cordada " mes rapid".
Gracies per ferme passar un dia de tants riures.
Al final les botes plastiques han caigut, com diría un argenti que vaig coneixer fa un munt d´anys "las botas estan totalmente destruidas pive".
Ens veiem aviat.
Salut.