dissabte, 5 de gener del 2008

UNA BONA MANERA DE CANVIAR D’ANY.

UNA SETMANA D’ESQUÍ, on mai ho havíem fet, als Alps, exactament a Val d’Isere. Amb l’impressionant teló de fons que és el Montblanc, el luxe d’esquiar sobre glaceres a l’alçada del nostre petit Aneto, la comoditat i escalfor del petit apartament després d’una dura jornada, passejar pels carrers plens de neu d’un poble que existeix per a i per l’esquí, sopar de Nadal de quatre catalans amb cuina d’Ucraïna a un poble dels Alps francesos, això és la globalització,... Difícil de resumir, molts records dóna una setmana, imagina tot una any!!UN DIA A CHAMONIX, com no? Acomiadar l’any a Chamonix, allargar un dia més les vacances a Chamonix, si mai hem anat!! A l’hivern no. Aquest cop diferent, amb més fred, la meteo t’informe del perill de les allaus i els seus carrers i teulades amb neu també. I com mai ha de faltar a Chamonix unes bones fondues i un bon vi per acomiadar i recuperar forces de la setmana d’esquí. I el millor de tot, el regal que ens va fer, el poble ens va acomiadar amb una bona nevada. Mai em cansaré de veure nevar, sempre em sorprèn i m’agrada. UNA HORA D’ESFORÇ, exactament el que vaig necessitar per corre els 10 km de la Cursa dels Nassos de Barcelona, una manera diferent de visitar Barcelona, una mica massa ràpid, i fer un pensament de com ha anat l’any que s’acaba i de com anirà el està apunt de començar. UN MINUT PER DESITJAR un bon any a tothom, com a mínim que sigui com el que s’extingeix.
I UN SEGON PER CANVIAR D’ANY, tan sols un segon per fer-ho, i el segon que donem més importància de l’any. Bé, millor que donem importància per igual a tots aquells segons que ens queden, molts segons per crear records, en definitiva i senzillament per viure.

BON ANY A TOTHOM, PLE DE BONS RECORDS I ... D'INDRETS!!!!!!!!

3 comentaris:

Iván Vega ha dit...

Doncs molt bon any de nous Indrets i de moltíssims post's!!

CARLES ha dit...

HOOOLA!!! PER VEURE LES FOTOS DE LA GRAVE HE FET UNA SALA DE PROJECCIONS AL BLOC. CLIQUEU SOBRE "SALA DE PROJECCIONS" I ENTRAREU. S'HA DE PERFECCIONAR, JA EM DIREU QUE US SEMBLA

CARLES ha dit...

HOLA, ESCOLTA, MIRA'T LES BOTES D'ESQUI DE MUNTANYA "ZZERO 4PX TF"
ES VEUEN XULES, QUATRE TANQUES + VELCRO, SÓN DINAFIT I TENEN A LA PUNTERA PREPARADA PER LA FIXACIÓ DINAFIT