dilluns, 21 de març del 2011

EL NOSTRE INDRET.

Moltes vegades la gent em pregunta el perquè de la meva afició per i per a la muntanya. Crec que podria marcar les coordenades exactes (lat., lon. WGS84: 41,579086, 1,884438) de l’indret on de petita, guiats pel meu pare, em vaig enamorar de la muntanya. Sempre desitjava arribar al tram final, un camí més escarpat i aeri en la meva imaginació infantil que en la realitat.
Sant Salvador de les Espases, sempre serà el nostre indret, sempre hi volia pujar, no sé si perquè m’agradaven les vistes de l’imponent muntanya de Montserrat o senzillament m’agradava la teva companyia, passava el matí amb el meu papa. Ara he fet aquest camí sense tu, però a totes les passes hi has estat, durant el camí m’han acompanyat els teus records i les paraules de cada racó del recorregut. Però encara que m’intenti convèncer, no és el mateix camí, sempre hi faltarà alguna cosa, sempre hi faltaràs tu.
He de recordar sempre el nostre indret, i no he de qüestionar-me el perquè estic fent una determinada activitat o duc una determinada forma de vida, conec perfectament el motiu, no l’he d’oblidar.
Gràcies per presentar-me la muntanya, una companya que sempre estarà en la meva vida, per tu.
.
.
Foto 1: Panoràmica del tram final al cim i de fons Montserrat.
Foto 2: Ermita de Sant Salvador de les Espases.
Foto 3: Cartell indicador.
Fotografies fetes i Instant del dia 7 de març de 2011.

4 comentaris:

elmarge ha dit...

M'ha agradat molt aquest post... I com vosaltres, aquest indret també és una mica també el meu indret... Jo també vaig ser iniciat pel meu pare a caminar per la muntanya i crec que és el millor llegat que m'ha deixat.
Una abraçada!

Buscador d'Indrets. ha dit...

Gràcies Xavier!

papallopis ha dit...

potser el pare hi falta fisicament, però està present en el vostre dia a dia, es nota. una forta abraçada.

Buscador d'Indrets. ha dit...

UNA FORTA ABRAÇADA PER A TU TAMBÉ, GRÀCIES.