dimecres, 26 de març del 2008

QUATRE PASSOS PER BARCELONA.

Començaven bé les vacances de setmana santa i amb molt bon temps, fresquet però primaveral. El dijous ens vàrem acosta l’Eulàlia i jo a l’Exposició de Bodies al Museu Marítim, una exposició bastant criticada, però amb molt d’exit de visitants (ha sigut prorrogada ja dues vegades). Personalment, no hi vaig trobar res de mal gust i de falta de respecte, tot al contrari, l’exposició ens dóna una bona classe d’anatomia i ens ajuda a entendre millor el nostre funcionament, important coneixement si volem que la gent tingui cura del seu cos.
Al sortir de l’exposició encara teníem uns trenta minuts per fer unes visites pendents per la zona.
La primera el gat més gran de Barcelona, enorme i gros, amb unes dimensions de 7x2,30x2,30 m. El coneixeu??? Es troba a un costat de la Rambla de Raval, és El Gat de bronze del colombià Botero, un enorme gat de cara rodona, el Murri aviat s’hi assemblarà??
Deixem el gat tranquil prenent el sol i passem pel costat, sense saber-ho, de l’Església més antiga de Barcelona, el Monestir de Sant Pau del Camp d'estil romànic, però el nostre objectiu era un altre, la casa on la meva mare havia viscut molt anys de petita, el número 6 del Carrer de la Reina Amàlia, el quart pis d’aquest antic edifici. Fem unes fotos per fer recordar a la meva mare com està la seva antiga casa, el seu antic carrer,... el seu passat. Un indret, aquest, més que maco, especial per a ella, per a la meva família i també per a mi.

2 comentaris:

CARLES ha dit...

ESTÀ CLAR QUE EL DIFÍCIL HAGUÉS SIGUT NO TROBAR UN TROS DE GAT TANT ENORME.

...I BODIES, VOLS DIR QUE NO FOMENTA EL CANIVALISME...
SEMBLA QUE US VA OBRIR LA GANA.

UNA ABRAÇADA

Anònim ha dit...

ara ja sé quin gat és, ja l'havia vist. per cert? torna a estar l'exibició de bodies a Barcelona?
petonets família
Núria