dimarts, 20 de novembre del 2007

UN SOMRIURE A LA TARDOR

Al centre cada any es celebra la castanyada, però més enllà de les activitats de muntanya que es realitzen i de les castanyes i moniatos, la castanyada del centre es senzillament una diversió, treure un somriure davant de la tardor.

Aquest any varem canviar de poble, i va ser Vilanova de Prades, a la Conca de Barberà, sota la Serra de la Llena. El poble se'l coneix com un productor de castanyes, inclús tenen la seva fira a final d'octubre. És important també destacar que el 20% del territori del municipi és botjar i ROCA, per això molts van decidir celebrar la castanyada practicant l'escalada esportiva, on la roca és un estrany i gris conglomerat.

Bé, i després de la muntanya, la nit de dissabte, com sempre les castanyes, els moniatos, el ron cremat, el patxaran, els riures, els streapteases, etc, etc, etc,... Després, al dia següent, costa llevar-se, però la muntanya et crida i guanya, és un bon despertador.

Podeu consultar les ressenyes de l'escola d'escalada aquí.


Fotos cedides per Pedroka:


2 comentaris:

Anònim ha dit...

PEEEEERÒ QUE ÉS AIXOOOOÒ!!!!
TANTA DEPRAVACIÓ, ALCOHOL, I FINS HI TOT, HI HAURIEN CASTANYES. MARE DE DÉU, I AIXÒ QUE AQUEST CENTRE SEMBLAVA UNA COSA SERIOSA I MIRA QUE ET TROBES... I ÉS QUE NO ET POTS REFIAR DE NINGÚ. GUAITA QUIN DESCONTROL. NO SÉ A ON ANIREM A PARAR.

UNA ESCANDALITZADA

Buscador d'Indrets. ha dit...

I aixó que les fotos de les drogues i el sexe no les he penjat per evitar que em censurin el blog.

Per cert qui ets, escandalitzada o escandalitzat??