divendres, 30 de novembre del 2007

INDRETS EN UNA BUTACA.

Portem uns dies una mica sedentaris, però a vegades va bé seure en una butaca i viatjar en poc temps a molts indrets, de diferents dificultats, països, sensacions,… Aquests dies ens hem assegut a les butaques del Cinema Cirvianum per gaudir de les tres pel·lícules guanyadores del Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló. Aquí hem pogut gairebé pujar un vuit mil, gaudir de tot un país ple de diversitat com és Mongòlia, conèixer la importància que té cada espècie pel futur incert de la Terra i també ens hem entristit amb les malalties i la mort de les persones que estimen la natura i la muntanya com nosaltres, però no cal estar assegut en un teatre per conèixer aquests problemes, ja que els tenim ben a prop nostre i en qualsevol moment.
Bé, canviem de tema, també ens varem seure a l’Imax de Barcelona i varem poder visitar, com no havíem fet mai els Alps Suïssos i sense cansar-nos varem escalar la paret nord de l’Eiger, però la sensació de vertigen no ens la va treure ningú. Després de tanta altitud, ens varem endinsar a les profunditats del mar, on ens van tornar a recordar la importància de cada espècie dins d’una cadena alimentària.
Bé, en cinc horetes varem recorre còmodament molts indrets, encara que sigui la forma més fàcil i ràpida de visitar indrets, tampoc és la que més m’agrada, a vegades per arribar a un indret i descobrir-lo, cal una mica d’esforç, sinó no serien indrets.

1 comentari:

CARLES ha dit...

HOLA!!!
UNES ULLERES ESTRANBOTIQUES NO RESTEN BELLESA A LES QUE SOU GUAPES. PERÒ UN PUNTET DE CLOWN SI QUE US DÓNA,SI.
UN PETÒ PER CADA UNA, BÉ, MILLOR DOS PETONS PER CADA UNA. UN PER GUAPES I L'ATRE PER TENIR EL VALOR
DE FER-VOS AQUESTA FOTO.
CARLES